Joeri

 Profiel: IMG_0615

Joeri (1985) woont In Heino, Speelde als kind eerst de trompet en Buegel. Daarna is hij gaan zingen. Joeri zong eerst vooral in schoolmusicals en op verjaardagen/bruiloften. Hij heeft zich qua zang vooral op Soul en jazz en uiteraard pop gericht.

Rond zijn 19e jaar is hij zich bezig gaan houden met de R&B/Hip-Hop formatie B-Slapped. Talentenjachten, school optredens en meer dan 20.000 downloads van het studioalbum ‘Uit het leven’ (media is vermeld) Hierna is hij zich met de formatie ‘Ray robinson’ gaan richten op akoestische live muziek om een breder publiek te bereiken. Hierbij heeft hij de zuid Amerikaanse Cajon(slaginstrument) zich eigen gemaakt. Na de beëindiging van deze formatie heeft Joeri zich volledig gericht op het zelf aanleren van de piano om eigen werk te schrijven. 

Naast de huidige formatie Rainson werkt Joeri  ook  samen onder de artiestennaam ‘D-con’ met ‘Medicci’ een producer waarmee hij samen het nummer ‘Tiento’ heeft gemaakt en welke getekend en uitgebracht is bij Suitrecords.

]]>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *