Rainson gevraagd voor bijdrage aan Memoriamconcert

Op dinsdag 11 februari 2014 zal Rainson een muzikale bijdrage leveren aan het Memoriamconcert in de Plaskerk te Raalte.

Initiatief

Het initiatief voor dit unieke concert komt van een van Sallands meest betrokken uitvaartondernemers, Alfons van Breen. Rainson leerde Alfons kennen tijdens een uitvaart waar Rainson persoonlijk bij betrokken was.

Ervaring

Rainson heeft in de heilige Kruisverheffing te Raalte een eigengeschreventekst op Passengers ‘Let her go’ vertolkt. Onder muzikale begeleiding van Yordi Roelofs en Jeremy Sinke was dit zeker op muzikaal vlak een prachtige en eervolle totstandkoming. Kort later heeft Rainson op een uitvaart 3 nummers vertolkt welke ook een goede en passende aanvulling waren op het geen waar het over ging, namelijk een eervolle persoonlijke uitvaart. Dit heeft plaats gevonden in Zwolle. De familie heeft ons destijds aanbevolen hier meer mee te doen. Een grotere eer bestaat er niet. Uit respect naar de nabestaande plaatsen we nooit aankondigingen op de website.

Programma

Op 11 februari zal het openbare Memoriamconcert vanaf 19;30 van start gaan. Naast Rainson welke 3 liederen vertolkt zullen meerdere groepen in muziek en gedichten de avond tot een herdenkbare persoonlijke avond maken. Het draait om de herinneringen naar dierbaren. Door een dergelijke invulling een goed beeld van persoonlijke en/of muzikale aanvulling anno 2014.  het programma duurt 80 minuten. Nadoen gelegenheid tot het bespreken van de mogelijkheden welke Rainson kan bieden tijdens de uitvaart diensten.  ]]>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *