Persbericht: Rainson vindt in ter Haar Mode een echte styling coach

Rainson is afgelopen vrijdag 25 oktober een mooie samenwerking aangegaan met ter Haar mannenmode. Rainson timmerde het afgelopen jaar aan de weg in de regio. Het werd dan ook tijd voor professionalisering. Na hernieuwde uitingen in de vorm van een website, ontbrak het hun aan professionele bandfoto’s. Dus op zoek naar een partner voor een totale make-over qua styling. Een betere regionale toppartner dan ter Haar mode had Rainson zich dan ook niet kunnen wensen.

Joeri Lemke frontman van Rainson geeft aan waarom deze samenwerking noodzakelijk was. Joeri: “ Als Rainson spelen we de afgelopen jaren al best veel in de regio. Met name Ommen, Zwolle en Dalfsen staan we vaak. Als echte sallander wil je graag meer in je eigen omgeving spelen. Met onze nieuwe website www.rainson.nl en bijbehorende social media hebben we alles om hier de boer op te gaan. Echter aan een goede styling en bandfoto’s ontbrak het ons nog.”

Joeri vervolgt: “Ik heb een week voor de foto-shoot contact gezocht met Martijn ter Haar. Ik weet dat ze als zaak alles in huis hebben om ons op weg te helpen. Daarnaast willen we ons graag verbinden aan ter Haar mode omdat ze net als wij staan voor kwaliteit, continuïteit en vernieuwing.”

Martijn heeft met zijn team een aantal setjes samengesteld waar we onszelf echt in konden vinden. Echt een topprestatie dat ter Haar dit in een week heeft klaar gespeeld. Voor zowel ons als ter Haar een investering maar met een prachtige samenwerking tot gevolg.

Later op de dag hebben we de shoot gedaan op het MBI terrein en DLL. Fotograaf Thomas Tobé van Creatieve Prikkels was onder de indruk van de professionaliteit van de styling.

Rainson

Rainson is een live akoestische coverband  bestaande uit de volgende muzikale bezetting. Joeri Lemke(1985) Lead-zang/Percussie/Cajon. Freek de Vos(1985) Gitaar/Zang.

Rainson speelt een sterk repertoire van Soul tot Blues van Folk tot Rock van Jazz tot uiteraard Pop. De heren weten inmiddels na jarenlange ervaring elk feest goed in te leiden en zorgvuldig op te bouwen. Muziek die de voeten zeker niet stil laat staan. Qua techniek verzekeren ze hun publiek van een afwisseling in kleur, akoestische percussie en variëteit in zang en stijl. De alles omvattende zin; ‘Live acoustic performers’ vindt zijn oorsprong in de uitdaging om met z’n tweeën het geluid neer te kunnen zetten van een band. U vindt Rainson bij jubilea, recepties, horeca of een echt Hollands tuinfeest.

 ]]>