Rainson 2.0?

Na 10 jaar als duo gespeeld te hebben werd het tijd voor vernieuwing! Rainson wou altijd meer brengen dan enkel een duo. We zijn er de afgelopen 5 jaar met vlag en wimpel in geslaagd om het live neerzetten van covers met 2 personen te laten klinken als een band. Maar na 10 jaar mag het ook wel eens een maatje meer!

Naast de bestaande goede samenwerken met DJ Eric willen we als live muziek duo is wat Groter is, rijker is en vooral energieker is! Daar heb je meer muzikanten voor nodig! daarom nu veel gezien; ‘Rainson!’ Dezelfde naam maar nu versterkt door ras percussionist Pim Zielman. Met z’n drieën geven ze een energiekere show en weten we door uitgebreidere liedkeuze het publiek wederom versteld te laten staan van hun kunnen. Live groter klinken dan ze zijn, zonder voor opgenomen bandjes! RAINSON 2.0 bestaat dus eigenlijk standaard uit 3.0

Niet groot genoeg? Ook daarin zijn we ervaren als bandformatie! Voeg bij duo of trio een extra bassist, toetsenist en/of saxofonist toe en laat de RAISON veranderen in een kickass coverband als bandformatie.

]]>